STRUNCA.COM

KDO SMO

PRO’S PRO

Proizvajalec športne opreme PRO’S PRO ima svoj sedež v Avstriji. Proizvodnja športnih izdelkov PRO’S PRO poteka v Avstriji, Nemčiji, na Japonskem, Kitajskem in Tajvanu. PRO’S PRO izdelki so v Evropi že dolgo znani in cenjeni, v Sloveniji pa so bili, zaradi neprimerne predstavitve in prodaje, do sedaj malce zapostavljeni. Sam sem naletel na pozitiven odziv rekreativcev, mlajših tekmovalcev, trenerjev in tudi najzahtevnejših tekmovalcev v članski konkurenci.

Kvaliteta izdelkov PRO’S PRO je na zelo visoki ravni, izbira izdelkov je pestra. Nekateri izdelki so izdelani na istih proizvodnih trakovih kot izdelki, ki se prodajajo pod imeni bolj znanih blagovnih znamk. Vendar, ker PRO’S PRO ne sponzorira velikih teniških imen ATP in WTA TOURA, je cena temu primerno precej nižja in ugodnejša! O tem se lahko prepričate tudi sami.

STRUNCA S.P.

Strunca s.p. in z njo povezana spletna trgovina www.strunca.com je rezultat mojega dolgoletnega navdušenja nad tenisom, ki je enako že skoraj četrt stoletja. Z napenjanjem loparjev sem začel leta 1989, sprva le za lastno uporabo. Moja kariera teniškega trenerja se je začela leta 1993. V teh letih sem ugotovil, da opravljam sicer enega najtežjih, a zagotovo najlepših poklicev. Vzporedno sem se razvil v spretnega in izkušenega napenjalca loparjev, ki zna ustreči tako vrhunskim tekmovalcem kot tudi navdušenim rekreativcem.
Vsa ta leta sem uporabljal strune, gripe ter ostalo teniško opremo znanih proizvajalcev. PRO’S PRO izdelki so bili leta 2005 temeljito izboljšani, kar me je pritegnilo k temu, da sem začel z njihovim podrobnejšim testiranjem. Pri testiranju so mi pomagali tudi trenerji, tekmovalci in rekreativci s katerimi se redno srečujem. Po pozitivnem odzivu sem se odločil, da preizkušene in kvalitetne izdelke PRO’S PRO ponudim, s primerno ponudbo in še boljšo ceno, na slovenskem trgu.


Fonzi F. Hribar

STRUNCA.COM

TRGOVINA

Tenis torbe (6)

Strune (52)

Napenjanje (15)

Gripi (28)